Tuesday, March 4, 2014

Terlekat di spiderweb sendiri

Assalamualaikum

Nampaknya update setahun 2x je nampaknya ni. Hihi..belasah jelah ye.

Kalau tak kerana kawan minta tolong suruh ajarkan edit blog, hareeeemmmmm nak ku sentuh blog ini. Rasa sayang juga sebenarnya meninggalkan dunia blogging ini tapi masa sangat cemburu padaku sekarang. Anak makin besar, makin banyak akal.

Anyhow, untuk kawan sekolah agama yang tinggalkan birthday wish di shoutbox..sorilah ye..baru hari ini saya sempat baca. TQ for the wish..awaklah manusia paling gigih wish saya kat blog ini. Macam mana awak ingat birthday saya ek? Pelik lak saya ni.. Birthday awak memanglah semua orang ingat.. 14 Februari kan?

Ok..see ya when I see ya!