Sunday, September 15, 2013

I'm back

Ade ke orang dtg melawat blog ni...hihi. Tak apelah...kita merepek sendiri jelah.

Just a few updates before I 'MIA'ed again..

1] Nuha is 15months old now. Can walk independently and sometimes seem to run..haish! He just can walk during last Eid. (14months old)

2] He has rabbit-like teeth..hahaha. 2 upper and 2 bottom teeth. Gigi taring baru nak tumbuh. Lambat sikit tang gigi.

3] Abaa..for Abah and Baaa.. for Ibu. His fave words 'Nak tak?'. It's a question actually.. I always ask him that Q if he wants something. Now he said that Q to tell us that he wants that things...hihihi.

4] 2 things that he won't say no to : ball and cats. Belum pandai jalan dah nak sepak bola. Boleh gitu?
Kucing plak...biarpun kena cekau dek kucing,langsung tak serik. Beza dengan kena timpa dengan iron board. Haram tak usik dah lepas tu..

5] Tak padan dengan jantung 3 piston, ligatnya boleh tahan. Orang lain yang tolong geleng kepala.

Banyak je lagi nak update tapi cukup dululah...nnt kita sambung. Pic pun tadek ni..tunggu jelah ye!