Sunday, October 28, 2012

Nak mula dari mana ye..

Dah sebulan tak update blog, rasa macam tak tahu nak start dari mana..hehe.

Saya jadi tak reti pulak nak update blog sekarang. Nak cerita hal peribadi, tak semua yang boleh dikongsi. Nak cerita pasal kerja, saya pula yag rasa boring kalau dah banyak-banyak sangat. Kadang-kadang tu dah taip separuh, last-last close saje.

Ade seorang kawan saya yang diduga Allah baru-baru ini. Selalu saya nampak dia update status sedih-sedih, ala-ala merintih, merayu.. Kadang-kadang saya rasa best juga kalau saya dapat meluahkan perasaan yang terbuku di hati saya. Masalahnya bila saya sedih, lagi saya tak boleh nak tulis apa-apa..takde satu pun yang terkeluar. But don't worry, I always have better way to release my negative emotion.

Kalau korang pendam-pendam sangat perasaan negatif, takut nanti boleh sakit mental tau. Jadi psychopath..hehe. Baru-baru ni saya ade tonton a few youtube video pasal psychopath test. Korang nak try tonton satu tak? Meh saya tepek satu kat sini..

 

Seriously ape yang korang fikir? Saya ni ade bakat jadi assassin lah..hehe. Sleep well everybody..hehehe.