Wednesday, March 21, 2012

Muscle Pain rupanya..

Petang macam ni dapatlah menggodek blog yang terbiar lama ni. Saje create header baru sebab buruk benar kaler hijau dgn purple. Now, nampak biru macam damai je..tu yg pakai free template kaler biru. Header tu godek-godek sikit..setengah jam dah siap. Malas nak buat nak susah-susah sangat..hehe.

Tadi ke klinik dapat antibiotik. As I mentioned earlier, sebab kurang minum air. Owh, one more thing..since pregnant ni I'm sweating like a pig! Ditambah dengan heart beat yang tinggi waktu sekarang, cepat badan rasa panas. Heart beat memang lebih 100 je lah kan... Mujur duk dalam air cond..tapi still kena minum banyak air kan?

Doc nak bagi panadol tapi sebelum pregnant ni pun, saya tak makan Panadol. Jadi saya refuse. Buat pertama kali dalam sejarah, medical charge tak sampai RM10. Best je rasa...hehe.

Sempat juga mengadu dengan doc kerana rasa sakit di bahagian kidney saya. Mana lah tahu, effect daripada sakit tadi. Sebelum ni ada juga rasa sakit seperti tu. Tapi doc kata itu muscle pain. Saya Google dan dapat info ini [Pelvic Pain During Pregnancy]. Good for pregnant mums lain juga.

Dah 27weeks rupanya.. rasa macam cepat pula masa berlalu. Membaca tentang sakit bersalin, saya jadi gerun pula..huhu

1 comment:

  1. skjp je dh 27 ek...mmgla sakit, tp dapat bby tomei2!!jd sakit tu berbaloi!!!semoga slmt hingga akhirnya.

    ReplyDelete